ویروس کرونا در هوا و اقدامات بهداشتی و مراقبتی لازم

7
879

ویروس کرونا در هوا و اقدامات بهداشتی و مراقبتی لازم

موضوعات کلیدی

  • پس از مطالعه‌ای که نشان می‌دهد کروناویروس در بعضی محیط‌ها در هوا باقی می‌ماند، سازمان جهانی بهداشت اقدامات ایمنی برای کادر پزشکی و درمانی را توصیه کرد. 
  • طبق نظر مقامات سازمان جهانی بهداشت، کروناویروس بسته به عواملی همچون رطوبت و دما ممکن است در هوا باقی بماند. 

سازمان بهداشت جهانی پس از مطالعه جدیدی که نشان می‌دهد کروناویروس ممکن است در بعضی شرایط در هوا باقی بماند، اقدامات ایمنی برای کادر پزشکی و درمانی را توصیه کرده است.  

ویروس کرونا از طریق ذرات ریز مایع به خصوص در عطسه و سرفه منتقل می‌شوددکتر کاریا ون کرخو، مدیر بخش بیماری‌های نوظهور و زونا در سازمان جهانی بهداشت می‌گوید:

زمانی که در محیط‌های درمانی ذرات معلق در هوا تولید می‌کنید، این ذرات ریز در هوا اسپری می‌شوند و به این معنی است که می‌توانند کمی طولانی‌تر در هوا باقی بمانند.

او اضافه کرد:

کارکنان بخش درمانی حتما باید موقع رسیدگی به بیماران، سایر اقدامات ایمنی را رعایت کنند.

طبق نظر مقامات سازمان جهانی بهداشت، بیماری‌های تنفسی از طریق تماس افراد با یکدیگر، قطرات ریز موجود در سرفه و عطسه و همچنین میکروب‌‌های باقی مانده روی اشیاء منتقل می‌شوند. آنها می‌گویند کروناویروس بسته به عواملی همچون رطوبت و دما می‌تواند در هوا معلق بماند.  

کرخو گفت، مقامات سازمان جهانی بهداشت از نتیجه تحقیقات انجام شده در چندین کشور و تحت شرایط محیطی مختلفی که کرونا دوام پیدا می‌کند مطلع هستند. دانشمندان به طور خاص در حال تحقیق بر نحوه تاثیر رطوبت، دما و نور ماوراء بنفش و نیز مدت زمان باقی ماندن این ویروس بر سطوح مختلف از جمله فولاد هستند.  

مقامات سازمان جهانی بهداشت از این اطلاعات به منظور اطمینان از دستورالعمل‌های صادره خود استفاده می‌کنند و ” تاکنون… مطمئنیم که دستورالمعمل‌های ما مناسب و صحیح هستند.” متخصصین بهداشت، توصیه می‌کنند پرسنل پزشکی از ماسک‌های N95 استفاده کنند زیرا این نوع ماسک حدود 95% از کل ذرات مایع و ذرات معلق در هوا را فیلتر می‌کند.  

او اضافه کرد: ”

باید مطمئن باشیم کارکنان بخش بهداشت و درمان در هنگام رسیدگی به بیماران اقدامات ایمنی را رعایت می‌کنند.”   

رابرت ردفیلد، مدیر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا می‌گوید این مرکز در حال ارزیابی مدت زمان باقی ماندن کووید-19 خصوصا بر روی سطوح است.  ردفیلد می‌گوید:

 مدت زمان باقی ماندن این ویروس بر روی مس و فولاد حدود 2 ساعت، و بر روی سطوح دیگر مثل مقوا یا پلاستیک طولانی‌تر است.

ردفیلد افزود:

شیوع این بیماری در کشتی قرنطینه شده‌ دایموند پرنسس نیز احتمالا به دلیل عفونت ناشی از تماس با سطوح بوده و نه از طریق هوا.  

دکتر تدرو ادانوم، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت بیان کرد، در طی هفته گذشته شیوع کووید-19 افزایش سریع‌تری داشته است. وی افزود:

” ما به اندازهکافی پاسخ‌دهی ضروری به معنای تست فوری، قرنطینه کردن و ردیابی افراد را مشاهده نمی‌کنیم.” ما برای همه کشورها یک پیام ساده داریم: تست، تست، تست. از همه موارد مشکوک تست بگیرید. در صورت مثبت بودن تست، این افراد را قرنطینه کنید و همه افرادی که دو روز قبل از بروز علائم با آنها در تماس بوده‌اند را نیز شناسایی کنید.” 

 

ویدیوهای مرتبط :

 

مقاله برتر وبلاگ نوکو

7 دیدگاه‌ها

  1. یعنی تو هوای عادی یا تو کوچه و خیابون این ویروس تو هوا چقد ماندگاری داره؟

  2. نكته قابل توجه اينه كه هرروز يك مورد جديد درباره اين ويروس مطرح مي شه!

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید