نشانه های فیزیکی افسردگی

0
712
نوکو
نوکو

در مقاله قبلی به 14 درس از افسردگی اشاره کردیم و وضعیت روانی و جسمی افراد افسرده را در قالب یک نقل قول شرح دادیم . در این پست قصد داریم نشانه های فیزیکی افسردگی را به شما توضیح بدهیم .

افسردگی, میلیون ها نفر در جهان را تحت تاثیر قرار میدهد. این افراد , با احساساتی مثل بی ارزش بودن , افکار ناخواسته و سرزده, عدم انگیزه, فکر کردن به خود کشی , احساس ناراحتی یا تُهی بودن , مشکل در تمرکز و غیره مواجه هستند. گاهی اوقات, به علت توجه بیش از حد روی تاثیرات روانی افسردگی , از توجه به علائم فیزیکی آن غافل میشویم. این علائم ممکن است خفیف تا شدید باشند. آگاهی از این علائم فیزیکی بسیار مهم است. با توجه به این علائم, متوجه میشوید که افسردگی چگونه میتواند خود را نشان دهد و میتوانید آن را کنترل کنید. بعضی از این علائم عبارت اند از:

1-خستگی مفرط

2-کاهش یا افزایش اشتها

3-کاهش میل جنسی

4-تنگ شدن عروق قلب

5-افزایش حساسیت نسبت به درد

6-نوسان وزن

7-سر درد

8-دل درد

9-ضعیف شدن سیستم ایمنی

10-بدن درد مزمن مثلا: درد مفاصل, حساس شدن سینه ها یا کمر درد

11-مشکلات گوارشی مزمن مثل: سندروم روده تحریک پذیر , اسهال یا یبوست

12-مشکلات قلبی عروقی مثل: بیماری های عروق کرونر

13-بی خوابی یا پُر خوابی

14-افزایش التهاب کل بدن

میدانستید افسردگی روی سیستم عصبی تاثیر میگذارد؟ افسردگی باعث میشود سیستم عصبی به سختی با عفونت ها مبارزه کند. کمبود خواب و اضطراب, سیستم ایمنی را ضعیف میکنند. به این ترتیب, بیماری های شما شدید تر میشوند و حتی به راحتی سرما میخورید. علاوه بر این, افسردگی به بیماری های قلبی و سایر مشکلات قلبی عروقی مرتبط است. دلیلش این است که اضطراب و افسردگی رابطه نزدیکی دارند. هورمون های استرس , مثل کورتیزول , باعث تنگ شدن رگ های خونی میشوند و بدن شما را به طور طولانی مدت در حالت جنگ یا گریز نگه میدارند. به این ترتیب, احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و سکته قلبی بیشتر میشود.

طبق تحقیقات مختلفی که در گذشته انجام شده , بین افسردگی و التهاب ارتباط وجود دارد. به همین دلیل , افراد مبتلا به بیماری های خود ایمنی , استعداد بیشتری در ابتلا به افسردگی دارند و حتی ثابت شده, این افراد از داروهای ضد التهاب استفاده میکنند. اگرچه, در این زمینه به تحقیقات بیشتری نیاز است.

افسردگی میتواند منجر به بروز مشکلات گوارشی شود. به این ترتیب, خلق و خوی شما تحت تاثیر قرار میگیرد , چون بیشتر سروتونین شما در روده تولید و ذخیره میشود. اگر در این زمینه مشکلی وجود داشته باشد, تولید سروتونین در شما تحت تاثیر قرار میگیرد و به این ترتیب, افسردگی شما تشدید و منجر به بدن درد میشود. در ضمن, این اختلال روانی میتواند روی فعالیت ذهنی شما تاثیر بگذارد. بنابراین, افسردگی طولانی مدت باعث احساس کُندی یا سنگینی در شما میشود.

علائم بیماری های مزمن در افراد مبتلا به افسردگی, طبق گفته خود این افراد, تشدید میشود. در نتیجه, احساس درد در این افراد بیشتر میشود. در این شرایط, پزشک شما باید به وضعیت افسردگی در شما توجه کند. تنها با کنترل این مسئله حال شما بهتر خواهد شد.

در این چرخه تند و زننده , افسردگی احتمال ابتلا به درد و بیماری را افزایش میدهد و سپس, بیماری ها روی افسردگی تاثیر میگذارند و حال شما را بدتر میکنند. بنابراین, توجه به علائم فیزیکی افسردگی اهمیت زیادی دارد. بسیاری از ما به پزشکمان مراجعه میکنیم و از دردی که هیچ دلیلی ندارد گله مندیم. از سوی دیگر, اگر به مشکلات سلامتی دچارید و از روش درمانی خاصی استفاده میکنید که دیگر تاثیر گذار نیست, ممکن است افسردگی دلیل این مسئله باشد. اگر به افسردگی مشکوک هستید, حتما با پزشک مشورت کنید.

 

 

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید