
آموزش پخت شیرینی پنیری
30 دی 1397
2354 1
شیرینی پختن یکی از لذت های شیرین برای افرادی است که می خواهند هنر و خلاقیت خود را در ساخت طعم های لذت بخش به رخ دیگران بکشند و خودشان هم ازخوردن این خوراکی دوست داشتنی احساس رضایت کنند . در این ویدیو نحوه پخت شیرینی پنیری را خواهید آموخت .
شما می توانید در پیوندهای زیر با دستور پخت کیک ها و دسرهای دیگر آشنا شوید:
ویدیو های مرتبط
4 روش پخت ماهی سالمون
29 دی 1397
2517
مزه و هضم هر غذایی به نوع طبخ آن بستگی دارد، همچنین پختن غذاها برای بعضی از ذائقه ها بسیار مهم است. پختن ماهی سالمون هم جز همین نکات است، با اینکه این مدل از ماهی بسیار خوش طمع هست و با هر مدل پختی به زبان انسان خوشمزه میآید. ماهی سالمون یکی از بهترین و خوشمزه ترین ماهی های دنیاست. ماهی را می توان به روش های مختلفی درست کرد. اما به نظر شما چه روشی بهترین و سالم ترین روش برای پختن ماهی است؟ از مجموعه آشپزی نوکو می توانید طرز پختن بوقلمون را نیز تماشا کنید.
آموزش پخت دسر میمونی شکل
30 دی 1397
2486
پخت و پز یکی از هنرهایی است که بسیاری افراد علاقه مند به آن هستند. و گاهی با خلاقیت خود ظاهری زیبا و جذاب برای غذاها و دسرهای خود انتخاب می کنند که حس بهتری به افراد می دهد . کافی است با کمی سلیقه و صرف وقت و با تغییر ظاهر غذاهایی که درست می کنید تاثیر آن را در افزایش اشتهای اعضای خانواده تماشا کنید.با مشاهده این ویدیو روش پخت دسر میمونی شکل را آموزش خواهید دید.همینطور می توانید ویدیوهای آموزشی ساخت دسرهای دیگر را در این لینک ها تماشا کنید:دسر کیک رنگین کمانیدسر خامه شکلاتیکیک فنجانی طاووسیپنکیک موزیشکلات نعنایی
کیک رنگین کمانی
04 بهمن 1397
2519
در این ویدئو طرز تهیه کیک رنگین کمانی با اسمارتیس های شکلاتی را ببینید.
طرز تهیه سالاد سزار
06 بهمن 1397
2275
در سال 1942 یک آشپز ایتالیایی به نام سزار کاردینی که به آمریکا مهاجرت کرده بود با مخلوط کردن محتویات باقیمانده غذاها و آنچه که در تخته آشپزخانه اش داشت موفق به تهیه سالاد سزار شد. این سالاد بعد ها در آمریکا و مکزیک پرطرفدار شد. امروزه این سالاد را می توانید در همه کافه ها و رستوران های ایران هم نوش جان کنید. اما طرز تهیه سالاد سزار بسیار ساده است. پس در اولین فرصت این سالاد خوشمزه را در کنار خانواده خود مسل کنید. پیشنهاد های دیگر آشپزی نوکو :طرز پختن بوقلمونلازانیا اسفناج و ریکوتا
لازانیا اسفناج و ریکوتا
08 اسفند 1397
2339
لازانیا از دوران قرون وسطی در ایتالیا سرچشمه گرفته و به طور سنتی به شهر ناپل نسبت داده می شود. اولین دستورالعمل ضبط شده در اوایل قرن ثبت شده ، تنها شباهت کمی با شکل سنتی لازانیا دارد که شامل خمیر تخمیر شده صاف شده در ورقه های نازک (لازانیا) ، جوشانده شده ، پنیر و ادویه جوشانده شده است. دستور العمل های نوشته شده در قرن بعد از توصیه می کرد که ماکارونی ها را در آبگوشت مرغ بچینید و آن را با پنیر و چربی مرغ بپزید. در یک دستور العمل اقتباس برای عدسی سریع ، گردو توصیه می شود. به هر حال امروزه لازانیا در برنامه های غذایی همه مردم دنیا جا گرفته است و طرفداران بسیار زیادی هم دارد. . اگر از طرفداران این غذای خوشمزه هستید طرز تهیه این لازانیای ریکوتا و اسفناج را حتما تماشا کنید .دستور پخت های دیگر :طرز تهیه سالاد سزارطرز پختن بوقلمون
کیک فنجانی طاووسی
20 اسفند 1397
2264
اگر می خواهید کودک شما اشتهای بیشتری برای خوردن و لذت بردن از غذاهایش ببرد کافی است با کمی صرف وقت و تزیین آن غذا معجزه در این مورد را با چشم خود ببینید. یکی از دلیل های ی که کودکان به دسرها بیشتر از غذای اصلی علاقمند هستند می تواند همین مورد باشد. در این ویدیو طرز تهیه کیک فنجانی طاووسی را خواهید آموخت .
طرز تهیه شکلات نعنایی
04 اردیبهشت 1398
2107
این ویدیو طرز تهیه شکلات تکه ای نعنایی را آموزش می دهد .
طبیعت گردی با کودکان
08 اردیبهشت 1398
2352
با کودکمان به طبیعت برویم تا بیشتر با اطراف خودمان آشنا شویم تا بهتر طبیعت را بشناسد، این ویدئو 3روش را به شما آموزش میدهد تا چطور کودکتان با طبیعت اخت شود
طرز تهیه تاکو مکزیکی
08 اردیبهشت 1398
2051
تاکو از غذاهای پرطرفدار مکزیکی هاست. در این ودیو طرز تهیه سالاد تاکو را با هم خواهیم دید .
چگونه آناناس را برش دهیم
13 بهمن 1398
1291
چگونه آناناس را برش دهیمآناناس میوه ای ای استوایی است که ریشه آن به آمریکای جنوبی باز می گردد. در زبان انگلیسی به این میوه Pineapple میگویند. با این حال در اکثر نقاط دنیا آن را زبان فرانسوی آن که همان آناناس است می شناسند.این میوه از میوه های بسیار گران در ایران محسوب می شود. البته در سال های گذشته کشاورزان ایرانی در چابهار موفق شدند بخشی از زمینهایشان را به کشت آناناس اختصاص دهند. به زودی ظرفیت تولید این میوه در ایران افزایش پیدا خواهد کرد. و به دلیل استقبال مردم از مزه شیرین و دوست داشتنی این میوه احتمالا بخشی از نیاز داخلی این میوه از طریق محصولات داخلی تامین خواهد شد.بعضی از خواص آناناسبروملائین که از میوهٔ آناناس به دست میآورند برای درمان بیماریهای زیر مصرف میشود: بعنوان ضد آماس پس از اعمال جراحی دندان، جراحی زنان، جراحی عمومی، برای درمان کوفتگیها، خونمردگیها و زخمهای بعد از تصادفات، آبسهها بکار میرود. از میوهٔ آناناس و عصارهٔ آن نیز در گیاه درمانی درموارد زیر استفاده میشود:قبل از زایمان برای تحریک انقباضات رحم و کوتاه کردن مدت زایمان.درمان زخمها و بیماریهای دهان.بیماریهای دستگاه ادراری.بیماریهای زنان.پیشگیری از بیماری پروستاتامراض دوران پیری.درمان سوختگیها.درمان آماس وریدها.خیز یا ورم ریهها.پیشگیری از سرطانها.پیشگیری از بروز زخمها.درمان سینوزیت.درمان حساسیتها (آلرژیها)تأثیر گذاشتن بر سرعت ترمیم استخوان شکسته.مواد مغذی در هر ۱۰۰ گرم (۳٫۵ اونس)انرژی۲۰۹ کیلوژول (۵۰ کیلوکالری)کربوهیدراتها۱۳٫۱۲ gقندها۹٫۸۵ gفیبر۱٫۴ gچربی۰٫۱۲ gپروتئین۰٫۵۴ gویتامین ب۱ (تیامین)۰٫۰۷۹ میلیگرم (۶٪)ویتامین ب۲ (ریبوفلاوین)۰٫۰۳۲ میلیگرم (۲٪)ویتامین ب۳ (نیاسین)۰٫۵ میلیگرم (۳٪)پانتوتنیک اسید (ویتامین ب۵)۰٫۲۱۳ میلیگرم (۴٪)ویتامین ب۶۰٫۱۱۲ میلیگرم (۹٪)اسید فولیک (ویتامین ب۹)۱۸ میکروگرم (۵٪)ویتامین C۴۷٫۸ میلیگرم (۸۰٪)کلسیم۱۳ میلیگرم (۱٪)آهن۰٫۲۹ میلیگرم (۲٪)منیزیم۱۲ میلیگرم (۳٪)منگنز۰٫۹۲۷ میلیگرم (۴۶٪)فسفر۸ میلیگرم (۱٪)پتاسیم۱۰۹ میلیگرم (۲٪)سدیم۱ میلیگرم (۰٪)روی۰٫۱۲ میلیگرم (۱٪)در ایران بیشتر این میوه را به صورت کامپوت مصرف می کنند. با این حال در تعداد کمی از میوه فروشی ها می توانید این میوه را پیدا کنید. اما صبر کنید چگونه می خواهید آناناس را برش دهید؟در ابتدا کمی سخت به نظر می رسد. اما با تماشای این ویدیو این تکنیک بسیار ساده را یاد خواهید گرفت.
چرا تخم مرغ بخارپز از تخم مرغ آب پز بهتر است؟
15 اسفند 1398
1844
چرا تخم مرغ بخارپز از تخم مرغ آب پز بهتر است؟تخم مرغ یکی از بهترین و پرطرفدارترین مواد غذایی جهان است. کافی است که دستورهای غذایی مختلف را بررسی بکنید تا به کرات متوجه استفاده از تخم مرغ در آنها بشوید. جالب اینجاست که تقریبا بسیاری از غذاهای پرطرفدار ایرانی هم در مواد تشکیل دهنده خود تخم مرغ دارند. مانند میرزاقاسمی یا انواع کوکو. اگر تا بحال تخم مرغ آب پز کرده اید احتمالا با مشکل خیلی عسلی بودن یا خیلی سفت بودن آن مواجه بوده اید. اگر خیلی زود تخم مرغ ها را از آب جوش خارج کنیم کاملا عسلی خواهند بود و در صورتی که در پختن افراط کنیم زرده تخم مرغ به رنگ سبز تبدیل می شود. پس چاره چیست؟اگر تا به حال بخارپز کردن تخم مرغ را امتحان نکرده اید وقت آن رسیده تا با مزایای آن نسبت به آب پز کردن آشنا شوید. این ویدیو راتماشا کنید تا بیشتر بدانید.
خرد کردن کاهوی سالادی
24 اسفند 1398
5230
خرد کردن کاهوی سالادیکاهو از تره بار های پر استفاده در ایران است. این نوع سبزیجات در طب سنتی دارای طبعی سرد است بنابراین آن را با یک ماده با طبع گرم مصرف می کنند. برای مثال می توان به کاهو سکنجبین اشاره کرد که یک دسر پرطرفدار و اصیل ایرانی است. کاهو و خرد کردن آن کار ساده ای است. اما با دانستن و انجام دادن چند ترفند ساده می توانید از هدر رفتن آن جلوگیری کنید و کاهو را برای تهیه یک سالاد خوشمزه آماده کنید. امیدواریم از این ویدیو لذت ببرید.شما می توانید با مراجعه به ویدیو های آشپزی نوکو ، دستور العمل های فوق العاده پخت انواع غذا، دسر ، سالاد و کیک و شیرینی را تماشا کنید و اگر می خواهید از خواص مواد غذایی بیشتر بدانید کافی است سری به دسته ویدیوهای تغذیه نوکو بزنید.