
فواید میوه موز
21 فروردین 1398
3652 7
ویدیو های مرتبط
غذای جامد برای کودک شیرخوار
23 دی 1397
5845
مادران عزیز همان طور که میدانید درحین شیردهی بعد از۶ ماهگی میتوانید همراه شیرمادر تغذیه کمکی به فرزندتان بدهید.اما چند نوع میوه و سبزیجات وجود دارند که بامصرف این میوه ها به صورت پوره در۴ الی۶ ماهگی واکنش های آلرژیک ایجاد نمی کنند بلکه با مصرف این میوه و سبزیجات میتوانید از خواص آن ها بهره ببرید و از زودتر شروع کردن تغذیه کمکی هراسی نداشته باشید.این میوه و سبزیجاتی که در فیلم میبینید ویتامین ها و عناصر فوق العاده زیادی دارد که هرکدام فواید مهم خود را دارد.پیشنهاد ما به شما مادران عزیزمشاهده ویدیو بالا برای اطلاع از تغذیه کمکی در ۴ الی۶ ماهگی میباشد. در این سنین شما هرچه بیشتر به نوع و روش غذا دادن به نوزادتان بیشتر دقت کنید در آینده از خیلی بیماری های فکری و جسمانی پیشگیری می کنید
خواص پوست موز
15 اسفند 1397
3215
پوست موز سرشار از پتاسیم و منیزیم است. در کشور هند سال هاست که از پوست موز به عنوان یک ماده غذایی در تهیه مواد غذایی ، دسر ها و شیرینی ها استفاده می شود. هر چه موز رسیده تر باشد پوستی شیرین تر و بافتی نرم تر دارد. پوست موز را می توان به صورت مخلوط در آب میوه ها به خصوص شیر موز می توان استفاده کرد. این ویدیو را ببینید تا با خواص پوست موز بیشتر آشنا شوید.
پاکسازی بدن
17 فروردین 1398
2262
اگر همیشه احساس خستگی می کنید و زیر چشمانتان کبود است احتمالا سموم بدن شما بالاست . با این روش 48 ساعته سموم را از بدنتان پاکسازی فرمایید .
غذای کمکی برای نوزاد
01 تیر 1398
3046
همیشه سعی کنید برای افزایش اشتها و اشتیاق کودک برای خوردن غذا از وعده های متنوع استفاده کنید، برای مثال فینگر فودهای سالم از بهترین غذا ها برای برنامه غذایی کودک هستند. کودک در 9 ماهگی حداقل باید دو نوع غذای کمکی مختلف مصرف کند. طریقه و میزان مصرف این برنامه غذایی را در ویدئو مشاهده کنید.
خواص آناناس برای پوست
21 اسفند 1397
2483
آناناس میوه ای با خواص ضد التهابی قوی است . این ویدیو خواص آناناس را برای زیبایی و سلامت پوست نشان می دهد .
خواص ملون
11 خرداد 1399
2257
خواص میوه ملونملون یکی از میوه های تابستانی است که خواستگاه آن آسیا به ویژه ایران است. این میوه جز محبوب ترین میوه های تابستان است که البته شاید برای بعضی از مردم حساسیت زا است.این میوه سرشار از ویتامین آ است و میوه بسیار مفیدی برای پیشگیری از سرطان می باشد.این موضوع شاید برای شما هم جالب باشد که ملون در ایران به صورت تراریخته به عمل می آید که البته این موضوع در بعضی منابع تکذیب شده است.برای رفع تشنگی این میوه نیز بسیار مفید است.ویدیو های زیر نیز میتواند برای شما جالب باشد:خواص طالبی و تاثیر مصرف آن بر سلامتیچگونه یک هندوانه شیرین انتخاب کنیم؟
خواص طالبی و تاثیر مصرف آن بر سلامتی
23 آذر 1398
2748
خواص طالبیطالبی یکی از میوه های پر طرفدار در ایران است و در فصل تابستان کمتر جایی را می توان یافت که طالبی و آب طالبی در آن به فروش نرسد. اما به جز شرینی و مزه و عطر فوق العاده آن چه چیزی باعث شده اقبال مردم به مصرف این موه اینقدر بالا باشد ؟ یکی از دلایل توجیه کننده این مصرف بالا می توان تامین کننده بودن آب مورد نیاز در بدن باشد. این گیاه که در واقع گونه ای از صیفی جات است می تواند در کاستن از درد دندان هم موثر باشد . همچنین مصرف این ماد ه غذایی در دوران بارداری می تواند مواد غذایی و مورد نیاز بدن مادر باردار و جنین او را تامین کند. طالبی در اصل از محصولاتی است که در اروپا رشد یافته و خواستگاه آن فرانسه امروزی است . با این حال خواص بی نظیر آن باعث شده تا به سرعت در دنیا کشت شود و به یکی از پرطرفدارترین صیفی جات در تابستان تبدیل شود. در دسته بندی تغذیه نوکو میتوانید از میوه های دیگری اطلاعات به دست بیاورید.ویدیو های زیر هم در این زمینه است :چگونه یک هندوانه شیرین انتخاب کنیم؟
خواص برگه زردآلو
13 خرداد 1399
2314
فواید خوردن زردآلو در دوران بارداری چیست ؟برگه زردآلو خشکباری با خواص دارویی مفید است که خوردن زردآلو در بارداری بسیار توصیه می شود زیرا فواید زردآلو بیشمار است .میوه ها در اولویت زنجیره غذایی قرار دارند که میتوان آنها را به صورت خشک شده نیز استفاده کرد برگه زردآلو به درمان خون ریزی ، نا باروری و گرفتگی عضلات نیز کمک می کند.از خواص زردآلو خشک می توان به ویتامین ث موجود در آن اشاره کرد خوردن زردآلو در بارداری به جذب آهن در بدن بسیار کمک می کند و برای افرادی که از کم خونی رنج می برند بسیار مفید است. همچنین زرد آلو از ویتامین کا نیز مملو است و در درمان دستگاه گوارش عملکردی بسیار خوب را دارد زیرا میتواند به صورت ملین عمل کند.از خواص میوه زرد الو میتوان به پتاسیم و بسیاری ماده معدنی دیگر اشاره کرد که در دوران بارداری خوردن زردآلو توصیه می شود و بهترین جایگزین برای تنقلاتی مانند شیرینی و شکلات است.اگر این ویدیو و خواص میوه ها برای شما جالب بود پیشنهاد می کنیم ویدیو های زیر را نیز حتما تماشا کنید :خواص انارخواص انبهتمشک14 خاصیت کیوی
خواص زردآلو در بارداری
19 خرداد 1399
2206
زردآلو از مفید ترین میوه ها می باشد که سرشار از ویتامین های آ، ث، ای و بتاکاروتن، فسفر، سیلیکون، کلسیم، آهن و پتاسیم است. این میوه کمکی زیادی به رشد شما میکند و یکی از میوه های کمک کننده کم خونی است زیرا از آهن بسیار فراوانی برخوردار است و خوردن آن در فصل هایی که این میوه فراوان است به طور روزانه توصیه می شود. پس حتما در دوران بارداری نیز می تواند بسیار مفید باشد. خواص زردآلو فقط مربوط به خود میوه نیست بلکه برگه زردآلو هم مملو از مواد مقوی می باشد. هسته زردآلو نیز جز مواد خوراکی مفید در دوران بارداری میباشد.
چگونه آناناس را برش دهیم
13 بهمن 1398
1291
چگونه آناناس را برش دهیمآناناس میوه ای ای استوایی است که ریشه آن به آمریکای جنوبی باز می گردد. در زبان انگلیسی به این میوه Pineapple میگویند. با این حال در اکثر نقاط دنیا آن را زبان فرانسوی آن که همان آناناس است می شناسند.این میوه از میوه های بسیار گران در ایران محسوب می شود. البته در سال های گذشته کشاورزان ایرانی در چابهار موفق شدند بخشی از زمینهایشان را به کشت آناناس اختصاص دهند. به زودی ظرفیت تولید این میوه در ایران افزایش پیدا خواهد کرد. و به دلیل استقبال مردم از مزه شیرین و دوست داشتنی این میوه احتمالا بخشی از نیاز داخلی این میوه از طریق محصولات داخلی تامین خواهد شد.بعضی از خواص آناناسبروملائین که از میوهٔ آناناس به دست میآورند برای درمان بیماریهای زیر مصرف میشود: بعنوان ضد آماس پس از اعمال جراحی دندان، جراحی زنان، جراحی عمومی، برای درمان کوفتگیها، خونمردگیها و زخمهای بعد از تصادفات، آبسهها بکار میرود. از میوهٔ آناناس و عصارهٔ آن نیز در گیاه درمانی درموارد زیر استفاده میشود:قبل از زایمان برای تحریک انقباضات رحم و کوتاه کردن مدت زایمان.درمان زخمها و بیماریهای دهان.بیماریهای دستگاه ادراری.بیماریهای زنان.پیشگیری از بیماری پروستاتامراض دوران پیری.درمان سوختگیها.درمان آماس وریدها.خیز یا ورم ریهها.پیشگیری از سرطانها.پیشگیری از بروز زخمها.درمان سینوزیت.درمان حساسیتها (آلرژیها)تأثیر گذاشتن بر سرعت ترمیم استخوان شکسته.مواد مغذی در هر ۱۰۰ گرم (۳٫۵ اونس)انرژی۲۰۹ کیلوژول (۵۰ کیلوکالری)کربوهیدراتها۱۳٫۱۲ gقندها۹٫۸۵ gفیبر۱٫۴ gچربی۰٫۱۲ gپروتئین۰٫۵۴ gویتامین ب۱ (تیامین)۰٫۰۷۹ میلیگرم (۶٪)ویتامین ب۲ (ریبوفلاوین)۰٫۰۳۲ میلیگرم (۲٪)ویتامین ب۳ (نیاسین)۰٫۵ میلیگرم (۳٪)پانتوتنیک اسید (ویتامین ب۵)۰٫۲۱۳ میلیگرم (۴٪)ویتامین ب۶۰٫۱۱۲ میلیگرم (۹٪)اسید فولیک (ویتامین ب۹)۱۸ میکروگرم (۵٪)ویتامین C۴۷٫۸ میلیگرم (۸۰٪)کلسیم۱۳ میلیگرم (۱٪)آهن۰٫۲۹ میلیگرم (۲٪)منیزیم۱۲ میلیگرم (۳٪)منگنز۰٫۹۲۷ میلیگرم (۴۶٪)فسفر۸ میلیگرم (۱٪)پتاسیم۱۰۹ میلیگرم (۲٪)سدیم۱ میلیگرم (۰٪)روی۰٫۱۲ میلیگرم (۱٪)در ایران بیشتر این میوه را به صورت کامپوت مصرف می کنند. با این حال در تعداد کمی از میوه فروشی ها می توانید این میوه را پیدا کنید. اما صبر کنید چگونه می خواهید آناناس را برش دهید؟در ابتدا کمی سخت به نظر می رسد. اما با تماشای این ویدیو این تکنیک بسیار ساده را یاد خواهید گرفت.