لازانیا اسفناج و ریکوتا

لازانیا اسفناج و ریکوتا

08 اسفند 1397

2235 3

لازانیا از دوران قرون وسطی در ایتالیا سرچشمه گرفته و به طور سنتی به شهر ناپل نسبت داده می شود. اولین دستورالعمل ضبط شده در اوایل قرن ثبت شده ،  تنها شباهت کمی با شکل سنتی لازانیا دارد که شامل خمیر تخمیر شده صاف شده در ورقه های نازک (لازانیا) ، جوشانده شده ، پنیر و ادویه جوشانده شده است.  دستور العمل های نوشته شده در قرن بعد از توصیه می کرد که ماکارونی ها را در آبگوشت مرغ بچینید و آن را با پنیر و چربی مرغ بپزید. در یک دستور العمل اقتباس برای عدسی سریع ، گردو توصیه می شود. به هر حال امروزه لازانیا در برنامه های غذایی همه مردم دنیا جا گرفته است و طرفداران بسیار زیادی هم دارد.  . اگر از طرفداران این غذای خوشمزه هستید طرز تهیه این لازانیای ریکوتا و اسفناج را حتما تماشا کنید .

 

دستور پخت های دیگر :

 

طرز تهیه سالاد سزار

طرز پختن بوقلمون

زندگی + آشپزی
شبکه های اجتماعی
نمادها
logo-samandehi
درباره ما
نوکو (نوآوری کودک) پایگاهی برای آموزش والدین و کودکان در فضای مجازی است که با هدف ارتقاء دانش و فرهنگ صحیح پرورش کودک و با نگاهی آموزش محور با ارائه محتواهای با کیفیت با بیانی ساده و با استفاده از منابع علمی معتبر دنیا ، ایجاد شده است . فعالیت نوکو با تولید صدها ساعت ویدئو برای آموزش مطالب مورد نیاز والدین از دوره بارداری تا نوجوانی ، و همچنین آموزش و سرگرمی برای کودکان و نوجوانان آغاز شده است .